Contacteaza-ne: telefon oficiu 022 500400 | office@aerconditionat.md
Cosul de cumparaturi
Aveti in cos 0 produse, suma 0.00 U.C.

Despre noi

Societatea Comerciala „Ecolux” SRL este fondată în anul 1995. În prezent Ecolux este un furnizor calificat de produse si echipamente frigorifice, de ventilare si conditionare a aerului, cît si de servicii profesioniste de proiectare, montare, amenajare si întreţinere.

Compania SC Ecolux SRL este dedicată înţelegerii necesităţilor clienţilor şi oferirii celor mai bune produse de standard european în condiţiile alinierii la cele mai noi tehnologii, a respectării celor mai noi norme de mediu si a aprecierii celor mai valoroşi specialişti ai săi. La prestarea serviciilor scopul principal este satisfacţia consumatorilor, oferindu-le cea mai bună soluţie, reieşind din posibilităţile şi necesităţile lor.

Misiunea noastră:
• companie ce creează valori durabile pentru consumatorii săi, pentru personalul său şi pentru societate prin utilizarea eficientă a cunoştinţelor şi experienţei la proiectarea, instalarea şi deservirea sistemelor frigorifice şi aer condiţionat.
• companie ce apreciază consumatorul pentru businessul valoros, nu pentru valoarea businessului.
• companie ce dedică aceleaşi resurse şi entuziasm pentru a menţine relaţii cu clienţii existenţi ca şi pentru atragerea clienţilor noi.
• companie cu o atitudine egală faţă de toţi clienţii, nu doar de unii selectaţi.
• companie ce tratează clienţii ca pe un viitor, nu ca număr ordinal.
• companie ce creşte prin succes şi recunoştinţa clienţilor, nu prin achiziţii.
Noi lucrăm pentru şi cu clienţii noştri, asigurând calitatea deservirii şi nivelul de competenţă, ce ar garanta satisfacţia deplină şi continuă a clienţilor şi stabilirea unui parteneriat mutual avantajos.
Compania Ecolux este distribuitorul exclusiv pentru aparatele de aer conditionat produse de catre concernul GREE Electric Appliances Inc.GREE Electric Appliances Inc. din anul 1995 anual intra in topul celor mai mari o suta de exportatori din Asia. Compania mai intii a cucerit piata din Asia, apoi America de Sud, mai apoi a iesit pe piata Europei si Americii de Nord. Incepind din anul 1996 GREE intotdeauna este recunoscut ca primul brand din China, iar in momentul de fata ocupa primul loc in lume dupa volumele de producere si nivelul de vinzari. In toti acesti ani a primit peste 50 de premii nationale si internationale: “Marca comercială a anului” (Roma, 1999), “Steaua de aur” World Quality Commitment (Paris, 2002), “Platinum Star” (New York, 2005), “Brand World” (Guangzhou, 2006). GREE este singura companie producătoare de aparate de aer condiţionat în China, care posedă “Certificat de export, fără supraveghere”.

;